06 51 57 18 67
Ons Huusie reserveren!

Algemene voorwaarden Ons Huusie

De algemene voorwaarden zijn bindend zodra er is geboekt.

Prijzen

Prijzen zoals vermeld zijn bindend, en er valt niet te onderhandelen over de prijs.

Boeking 

Na boeking sturen wij u een factuur welke binnen 14 dagen dient te worden betaald. Deze factuur is tevens uw boekingsbevestiging. U betaalt of het volledige bedrag of 50% van het totale huurbedrag, het overige bedrag dient u 14 dagen voor aanvang van de huur te hebben voldaan. Mochten wij deze  laatste betaling niet hebben ontvangen dan vervalt de boeking.

Annulering

Bij annulering 14 dagen tevoren krijgt u een factuur van 50% van het totale huurbedrag terug.  Bij annulering 5 dagen van te voren krijgt u echter niets terug van het totale huurbedrag.

Bij een vertrek eerder dan gepland, leidt niet tot het terugbetalen van een verschuldigd bedrag.

Bewoning en bezoek

Aan personen onder de 21 jaar wordt er niet verhuurd.

Bezoek is altijd welkom maar het is niet toegestaan meer personen in de woning te laten overnachten dan waarvoor het appartement is ingericht en/of is overeengekomen. Kinderen tellen voor het vaststellen van het bewonersaantal als vol persoon. Indien blijkt dat er toch meer bewoners zijn dan brengen we €50 per persoon per nacht in rekening. Vanzelfsprekend mag er geen overlast optreden voor omwonenden.

Voor alle schade of vermissingen in Ons Huusie tijdens de huurperiode is de huurder aansprakelijk. Schade kan worden verhaald op de borg. We gaan ervan uit dat u netjes en correct met onze eigendommen omgaat.

Diversen

Bedlinnen en keukengoed is aanwezig in Ons Huusie en is bij de huurprijs inbegrepen. Ook het gebruik elektra, gas en water is bij de huurprijs inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken is verboden in Ons Huusie. In ons huusie zijn rookmelders en een brandblusser aanwezig.

Vragen en opmerkingen

Heeft u tijdens uw verblijf vragen en/of opmerking, dan kunt u terecht bij Wim of Anja. We zullen dan waar mogelijk voor een passende oplossing zorgen. Heeft u na uw verblijf nog op-aanmerkingen dan kunt u deze noteren in het gastenboek.

Schoonmaak

De woning dient netjes te worden achtergelaten. Daaronder verstaan wij: bezemschoon, afwas schoon en afgedroogd weer in de kasten. Vuilniszakken mogen naast de buitendeur worden geplaatst. Koelkast leeg en schoon. Bedden afgehaald. De huursom is inclusief eindschoonmaak.